Zakelijk driften

Een bedrijfsuitje bij IceKart Rucphen

Zakelijk driften? Driften mag toch helemaal niet? Op de weg niet, maar op de ijskartbaan is het de enige manier om je collega’s voor te blijven! Na een paar driftsessies bij IceKart Rucphen staan jouw medewerkers weer op scherp. De adrenaline giert door je lijf, waardoor je de hele wereld weer aankunt. Sluit het ijskarten af met een fijne après-ski. Eén ding is zeker: je leert je collega’s op een hele andere manier kennen tijdens dit ultieme bedrijfsuitje!

IJskarten is super leuk om te doen met je collega's.

— J. de Vries

Bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat al je medewerkers weer even op scherp staan? Zoek je een origineel teamuitje ter bevordering van de teambuilding? Dan is ijskarten bij IceKart Rucphen het perfecte personeelsuitje voor jou! IJskarten is niet alleen een leuk bedrijfsuitje, maar het is ook nog eens een actief bedrijfsuitje waar iedereen aan deel kan nemen. Want wat is er nu leuker dan samen met je collega’s racen op een indoor ijsbaan? IJskarten is een ideaal bedrijfsuitje om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Hier is niet standaard die snelle salesjongen de winnaar van de race. Hij zou zomaar eens door die stille dame van de administratie voorbij geracet kunnen worden! Bij ijskarten draait het namelijk allemaal om techniek en niet om de snelheid. Ervaar zelf hoe dat precies gaat tijdens een teamuitje bij IceKart Rucphen!

Personeelsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren is niet makkelijk. Een personeelsuitje moet immers voor iedereen leuk zijn: jong en oud en voor mannen en vrouwen. Daarnaast wil je je medewerkers verrassen met een origineel bedrijfsuitje. Geen standaard teambuilding uitje, maar een unieke ervaring waar bij de koffiemachine nog lang over nagepraat wordt. IJskarten voldoet aan al deze eisen. Een origineel personeelsuitje dat je alleen in Rucphen (Noord-Brabant) het hele jaar door kunt doen. Nergens anders in Europa vind je een indoor ijskartbaan om te ice karten. Icekarting is een echt winter bedrijfsuitje door ons mooie winter wonderland waar je in racet. Natuurlijk kun je ook tijdens hete zomers bij ons terecht om even heerlijk af te koelen. Ice karting is namelijk een personeelsuitje dat je het hele jaar door kunt doen. Met goed of slecht weer: op onze ijskartbaan is het altijd koud genoeg om te racen met je collega’s!

Teamuitje ideeën

IJskarten is een super origineel en cool idee voor een teamuitje. Ben je echter op zoek naar meer teamuitje ideeën? Bekijk dan ook even onze arrangementen. Hierbij combineer je het ice karten met een andere activiteit of een diner of borrel in de Pitbar. Zo word je kantooruitje nog leuker! Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van ijskarten en indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal. Of combineer het ice karten met wintersportactiviteiten als skiën, snowboard en sleeën bij SnowWorld Rucphen. Ook après-skiën met collega’s hoort bij ons tot de mogelijkheden! Zo creëer je het ultieme winter bedrijfsuitje voor je medewerkers! Of verras je zakelijke relaties met een origineel relatiegeschenk van IceKart Rucphen!

Bedrijfsuitje Brabant

Een bedrijfsuitje Brabant organiseer je bij IceKart Rucphen! Je vindt ons langs de A58 tussen Roosendaal en Breda. Op slechts een uurtje rijden van Utrecht en maar drie kwartier van Antwerpen liggen we zeer centraal voor Nederlanders en Belgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor ijskarten als personeelsuitje? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem dan contact met ons op via het nummer +31(0)85 – 902 06 06. Graag tot ziens bij IceKart Rucphen!

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen!