Vrijgezellenfeest vrouwen

Het was fantastisch! De vrijgezel heeft het heel erg naar haar zin gehad en we hebben veel gelachen!

— Lindy

Vrijgezellenfeest vrouwen

Het is verfrissend, leuk voor iedereen en nergens anders in Europa permanent te vinden: karten op echt ijs. Niet alleen de leukste, maar ook de meest creatieve manier van karten. Want wie denkt dat ijskarten alleen voor snelheidsduivels is weggelegd, heeft het goed mis. Bij dit uitje draait het om de kunst van beheerst rijden én een perfecte timing.

Hoe je die podiumplek gaat halen? Door vooral niet de snelheden van Max Verstappen te willen overtreffen. Het grote verschil tussen karten en ijskarten is namelijk de manier van rijden. Waar het bij karten hoofdzakelijk om snelheid draait, staat bij ijskarten alles in het teken van driften. Dat vraagt om een perfecte controle en besturing van de ijskart, want op de spiegelgladde ijsvloer maak je gemakkelijk een paar uitglijders! Wie de juiste lijn op de baan weet te pakken, de bochten goed inzet en handig is in driften, kan automatisch een snellere rondetijd wegzetten.

Bij het vrijgezellenarrangement word je ontvangen met een drankje, waarna jullie je gaan omkleden in een speciale IceKart outfit. De vrijgezel krijgt een speciale outfit aan! Jullie driften over het ijs tijdens twee driftsessies, gevolgd door een prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs. Jullie krijgen een rondje Schrobbelèr en jullie dineren bij De Nederlandse Alp met een drankje. Het beste vrijgezellenfeest ooit!