Vrijgezellenfeest

bij IceKart Rucphen

Organiseer een uniek en uitdagend vrijgezellenfeest bij IceKart Rucphen! Beleef samen met de hele groep een uniek uitje waar je niet over uitgepraat raakt!

Vrijgezellenfeest

Je beste vriend of vriendin gaat trouwen en dan kan een traditioneel vrijgezellenfeest natuurlijk niet ontbreken! Op deze dag zal het vrijgezellentijdperk goed afgesloten worden. Althans, als deze goed georganiseerd wordt. Bij het organiseren komt veel kijken, van budget tot data’s. IceKart Rucphen organiseert graag met je mee!

Origineel vrijgezellenfeest

Het organiseren van een origineel vrijgezellenfeest hoeft natuurlijk niet zo moeilijk te zijn. Een origineel vrijgezellenfeest voor mannen of een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseer je bij IceKart Rucphen! Op het ijscircuit kan de vrijgezel zich kostelijk vermaken. Ga ijskarten op het vrijgezellenfeest en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Daag de vrijgezel uit voor een driftbeleving op écht ijs en een topdag is gegarandeerd!

Vrijgezellenfeestje bij Icekart Rucphen

Ons ervaren team weet als geen ander waar een origineel vrijgezellen uitje aan moet voldoen! Geef ons jouw wensen door en wij maken graag een vrijblijvende offerte! Bekijk onze verschillende ijskart arrangementen en kies het arrangement dat het beste bij jullie past. Om het feest voor de vrijgezel compleet te maken kun je ook kiezen uit andere activiteiten zoals indoor skydiven, skiën of snowboarden bij SnowWorld voor een super actieve dag! Zeker weten dat het uitje nooit meer vergeten zal worden!

Neem voor vragen gerust contact met ons op via het telefoonnummer: +31(0)85 – 902 06 06. Wij denken graag met je mee!