Black Friday Weekend komt eraan!

Mis het niet: profiteer van topdeals!

Wil jij ook profiteren van de Black Friday deals tijdens het Black Friday Weekend van IceKart Rucphen? Schrijf je dan in voor onze remindermail!

Cadeautip!

IJskarten is niet alleen leuk om te ervaren, maar misschien nog wel leuker om te geven! Met de decembermaanden in zicht is dit jouw kans om éxtra voordelig jouw kerst inkopen te doen. Dat is nog eens win-win!

Aanbiedingen

Van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november profiteer jij van onze Black Friday deal. Wat deze deals zijn, houden wij nog eventjes geheim. Wil jij ook ijskarten met korting? Schrijf je in voor de remindermail en scoor je tickets met Black Friday korting!

Mis het niet!

Door je in te schrijven voor onze remindermail weet jij zeker dat je de aanbieding niet mist! Wij zorgen ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van de korting en met een aantal klikken kun jij makkelijk je tickets bestellen.

Schrijf je direct in voor onze e-mailreminder!

Wat is Black Friday Nederland?

Black Friday, in Nederland ook wel ‘zwarte vrijdag’ genoemd, is overgewaaid uit Amerika. Op deze laatste vrijdag in november starten de winkeliers met hun kerstcampagnes. De Media Markt, Coolblue, Bijenkorf, Wehkamp en Bol.com hebben deze populaire campagne overgenomen naar Nederland en met succes! Black Friday Nederland is daarmee in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Zeg nou zelf: wie is er niet dol op voordeel?

Black Friday deals bij IceKart Rucphen

Bij IceKart Rucphen profiteer jij een heel weekend lang van onze Black Friday deal! Welke deals het zijn, houden we nog eventjes geheim. Wat we wel kunnen verklappen is dat het geen PS4, koptelefoon, speelgoed, MacBook of andere laptop zal zijn! Wil jij deze deal absoluut niet missen? Schrijf je dan in voor onze remindermail. Zo heb je in een paar klikken jouw Black Friday deal geboekt!

Schrijf je in voor de reminder!