Prijzen

 • 2 driftsessies p.p.

  Instructies

  1e sessie: 10 minuten driften

  Meer voordelen
  2 driftsessies exclusief (voor groepen)

  Bespaar € 59,00!

  Voor groepen met max. 12 personen

  Meer voordelen
 • 4 driftsessies p.p.

  Instructies

  1e heat: 10 minuten driften

  Meer voordelen
  4 driftsessies exclusief (voor groepen)

  Bespaar € 99,00!

  Voor groepen met max. 12 personen

  Meer voordelen
 • 2 drift sessies p.p.

  Instructies

  1e heat: 10 minuten driften

  Meer voordelen
  2 driftsessies exclusief (voor groepen)

  Bespaar € 110,00

  Voor groepen van max. 12 personen

  Meer voordelen
 • 4 driftsessies p.p.

  Instructies

  1e heat: 10 minuten driften

  Meer voordelen
  4 driftsessies exclusief (voor groepen)

  Bespaar € 170,00

  Voor groepen van max. 12 personen

  Meer voordelen
 • Driftnight - 4 driftsessies p.p.

  Bespaar € 25,00!

  Instructie

  Meer voordelen

Beste deal van het jaar: National Ice (Cream) Day!

ICE

IJskarten

IJskart prijzen

Op zoek naar een cool dagje uit voor een goede prijs? Kies voor een unieke ervaring op het ijs bij IceKart Rucphen! Daag je vrienden uit op de ijskartbaan en race al driftend naar de finish. Hoe meer rondjes je over het circuit rijdt, hoe beter je drift skills worden. De volgende heat zal je nóg beter kunnen driften. Word jij de drift koning van de dag? Let’s find out bij IceKart Rucphen! Check hier onze ijskart prijzen.

Hoeveel kost ijskarten?

Wat te doen vandaag? Wat dacht je van ijskarten! De perfecte activiteit voor tijdens een dagje uit. Een dagje uit kan soms best wat kosten. Voor een dagje weg met vrienden, familie, teamgenoten of collega’s, wil je van tevoren weten wat de kosten zijn. Afhankelijk van jullie wensen, zijn er verschillende ijskart prijzen. Het prijsverschil hangt af van hoeveel heats je wilt ijskarten. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit.

Tijdens het ijskarten drift je samen over het ijs om te bepalen wie de snelste is. Driften is voor de meeste mensen een nieuwe techniek, dus dat is best even wennen. Gelukkig heb je tijdens de verschillende ijskart heats voldoende tijd om het driften goed onder de knie te krijgen. Tijdens een heat van 12 minuten heb je minimaal 10 minuten de tijd om te driften op de ijskartbaan. Na een heat volgt een pauze waarin je drift tips en tricks ontvangt om je skills te verbeteren. Weer opgewarmd? Dan mag je nog een heat gaan driften! Tijd om de tips en tricks van de experts in de praktijk te brengen. Je zult merken dat het driften nu al een stuk beter gaat.

Je kunt ervoor kiezen om na de tweede heat nog een derde en vierde heat te gaan ice karten. Kies dus voor twee of vier driftsessies bij IceKart Rucphen. Het verschil in de ijskart prijzen vind je in het prijzenoverzicht op deze pagina!

Daltijden:  Woensdag t/m donderdag*

Piektijden: Vrijdag t/m zondag

* m.u.v. de kerstvakantie, pasen en pinksteren. Maandag en dinsdag is IceKart Rucphen gesloten, m.u.v. groepsboekingen v.a. 20 personen of vakanties. Informeer hiernaar bij onze backoffice.

Deals en acties

IJskarten is natuurlijk leuk, maar ijskarten met voordeel is nóg leuker! IceKart Rucphen heeft gedurende het jaar verschillende acties en kortingen waar jij van kunt profiteren. Wil jij niets missen van deze IceKart deals? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en like ons op facebook!

Reserveren

Na het aankopen van je e-tickets dien je nog te reserveren. Wil jij zeker zijn van een plek op de door jou gewenste datum? Reserveer dan alvorens tickets aan te kopen, om teleurstelling te voorkomen!

ICE

Nooit meer een deal missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dal voordeel

Hoeveel kost ijskarten? Dat hangt tevens af van wanneer je bij ons komt ijskarten. Bij IceKart Rucphen werken we namelijk met een piek dal tarief. De piektijd is van vrijdag tot en met zondag. Als je in het weekend of op vrijdag komt ijskarten betaal je dus het piek tarief. Dal uren zijn de uren van maandag tot en met donderdag. Op deze dagen profiteer je dus van dal voordeel! De ijskart prijzen verschillen dus op piek en dal tijden. Let op dat tijdens de kerstvakantie niet volgens het dal voordeel tarief kan worden gedrift. De gehele kerstvakantie is immers een grote piektijd! Piek jij bij ons met de snelste tijd op ons ijskart circuit?

IJskart prijzen bij IceKart Rucphen

IJskarten is een van de leukste uitjes in Brabant. Wat zeggen we? In Europa! Want nergens anders in ons continent kun je het hele jaar door ice karten. Dus ga er op uit en kom langs bij IceKart Rucphen! Een overzicht van onze ijskart prijzen vind je op deze pagina. Bestel direct je e-tickets online en profiteer van extra korting! Ben je al eens bij ons komen ijskarten en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan naar een van onze evenementen voor een vast tarief. Daarnaast kunnen wij natuurlijk een offerte op maat maken voor bedrijfsuitjes. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen

 • Moet ik reserveren voor ijskarten?
  Ja, ijskarten is alleen mogelijk op reservering. Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken op +31(0)85 902 0606 of per e-mail reserveren kan ook: info@skidome.nl.
 • Met hoeveel personen kan ik langskomen?
  Of je nu alleen komt of met een hele groep, het is allemaal mogelijk! We hanteren wel een maximum van 12 personen per heat.
 • Krijg ik een bevestiging van mijn reservering?
  Ja, na het telefonisch of online reserveren ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging.
 • Kan ik voor een grote groep reserveren?
  Ja dat kan! Neem hiervoor contact op met onze backoffice, telefonisch via +31 (0) 85 902 0606 of mail naar info@skidome.nl.
 • Kan ik ook reserveren voor een bedrijfsuitje bij IceKart Rucphen?
  Ja dat kan! Neem hiervoor contact op met onze sales afdeling, telefonisch via +31 (0) 85 902 0606 of mail naar verkoop@skidome.nl.
 • Wat is een heat / driftsessie?
  Een driftsessie, ook wel heat, is één ronde van 12 minuten. Door het in en uitrijden van de pitstraat is de effectieve rijtijd 10 minuten, en gaat in zodra de eerste kart de finish is gepasseerd.

Staat jouw vraag hier niet tussen?