Combideal: Icekarten & spidergrillen

Vanaf 2 personen
4 uur

Vanaf€ 49,50

  • Volledig verzorgd grillarrangement
  • 2 driftsessies
  • Uniek avondje uit!

Beleef een uitdagende dag met onze combideals! Daag je vrienden uit voor een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en maak een sluit af met een heerlijk diner! 

Hoe ziet je dag eruit?

Welkomstwoord door Skidôme
2 driftsessies bij IceKart Rucphen
Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs (optioneel)
Diner (spidergrill)

De combideals zijn boekbaar per persoon, met minimaal 2 en maximaal 10 personen. De totale duur van het arrangement is ongeveer 3 tot 4 uur.

Driften op echt ijs

Driftend door de bochten op het enige permanente ijscircuit van Europa: dat is ijskarten bij IceKart Rucphen! In speciale, elektrisch aangedreven karts glijd jij over een spekgladde ijsvloer. Waar het bij het normale karten allemaal draait om snelheid, wordt jouw techniek en behendigheid hier op de proef gesteld. Een verfrissend en compleet dagje uit met het gezin, vrienden of collega’s? Kom ijskarten!

Spidergrillen

Zo’n uitdagende activiteit maakt natuurlijk hongerig. Met het spidergrill- arrangement zit jij helemaal goed! Restaurant de Nederlandse Alp biedt de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid ‘spider grill’ arrangement met verse ingrediënten. Aan tafel beschik je over een individuele grill waarop je zelf de lekkerste gerechten klaar kunt maken. In combinatie met het ijskarten heb je alle ingrediënten voor een uniek avondje uit!

Voorwaarden

Alleen mogelijk op reservering
Geldig tijdens daltijden
Het dragen van een balaclava (helmmuts) is verplicht.
Niet i.c.m. andere acties.
Algemene voorwaarden van toepassing

Direct bestellen? Klik dan hier!