Cadeaubon

Geef een uniek cadeau!

Geef een kartbeleving op écht ijs cadeau

Het meest unieke cadeau!

Verras de jarige, jubilaris, je vader / moeder of een vriend(in) met een unieke, uitdagende kartbeleving op écht ijs! Driftend door de bochten op het enige permanente ijscircuit van Europa maakt ijskarten een unieke activiteit, waar behendigheid het wint van snelheid.

IJskarten cadeau gekregen voor mijn verjaardag, wat supergaaf is dat! Voor iedereen echt een aanrader, ik heb een superdag gehad.

— C. van Pel

Geef ijskarten cadeau!

Voor een uniek en uitdagend cadeau

Koop hier jouw cadeaubon

 

 

Origineel cadeau

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor hem of haar? Wat dacht je van een unieke driftbeleving bij IceKart Rucphen! Met de enige permanente ijskartbaan van Europa weet jij zeker dat het cadeau in de smaak zal vallen. Wacht niet langer, een origineel cadeau vind je hier!

IJskarten als cadeau

Hoe leuk is het om ijskarten cadeau te geven? Op het circuit van IceKart Rucphen drift je door de bochten: een kartbeleving op een parcours van écht ijs! Het is niet alleen leuk om te krijgen, ook om te geven. Het is het meest unieke cadeau dat je maar kan bedenken.

Cadeaubon

Wil jij iemand graag verrassen met een ijskart cadeaubon? Ook voor cadeaubonnen kun je bij IceKart Rucphen terecht. Met een cadeaubon van IceKart Rucphen kan de gelukkige ontvanger zelf een geschikte datum kiezen om langs te komen. Hij of zij heeft ook nog eens één jaar de tijd om zijn of haar unieke driftbelevenis te ervaren.

Cadeaubonnen bestellen

Een cadeaubon bestellen is niet moeilijk, je kunt namelijk direct jouw cadeaubon online in onze shop bestellen. Vervolgens ontvang je de tickets direct in huis in jouw mailbox. Je kunt kiezen tussen 2 of 4 heats. Hoe meer heats je boekt, hoe beter je gaat driften! Bekijk hier alle prijzen en kies het cadeau dat past bij jouw budget.

Een unieke driftbeleving cadeau doen?