Verfrissend dagje uit

Beleef een verfrissend dagje uit bij IceKart Rucphen!

Gewoon karten beu of niet je ding? Ben je toe aan iets verfrissenders? Kom dan ijskarten bij IceKart Rucphen! De coolste activiteit voor een dagje uit in eigen land! Race tegen je vrienden, familie, teamgenoten of collega’s op onze ijskartbaan. Lukt het jou om de ideale driftlijn te pakken en als eerste over de finish te geraken? Ervaar het zelf tijdens een driftsessie bij IceKart Rucphen!

Het coolste dagje uit in Brabant!

Zoek jij nog een coole activiteit voor een verfrissend dagje uit? Of zoek je nog een origineel uitje voor een dagje weg met vrienden, familie of collega’s? Iets wat nog bijna niemand in je omgeving ooit gedaan heeft? Dan ben je bij IceKart Rucphen aan het juiste adres! IJskarten is namelijk een onvergetelijke beleving voor jong en oud! En wist je dat je alleen bij IceKart Rucphen het hele jaar door kunt ijskarten? Dat kan nergens anders in Europa! Gelukkig ligt IceKart Rucphen lekker centraal: ingeklemd tussen Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen langs de A58. Vanuit Utrecht rijd je er in een uurtje naartoe en ook vanuit België is IceKart Rucphen ideaal gelegen in het zuiden van Nederland. Dus twijfel je al een tijdje welke leuke uitjes jij de komende tijd wil gaan doen? Twijfel niet langer en kies voor ijskarten!

Dagje uit

Het organiseren van een dagje uit is soms best een gedoe. Alleen het vinden van een datum waarop al je vrienden, familieleden of collega’s kunnen, is vaak al een hele uitdaging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het kiezen van de activiteit. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën bij een leuk dagje uit. Bovendien is het moeilijk om een uniek uitje te vinden dat nog niemand eerder gedaan heeft. Heb je al eens nagedacht over een dagje uit Brabant? In deze provincie vind je een hoop Brabantse gezelligheid! Niet alleen in de sfeervolle plaatsjes en kroegen, maar ook bij de coolste activiteiten van het land. Zo vind je ook IceKart Rucphen in het gezellige Brabant. Hier vind je alle ingrediënten voor een verfrissend dagje uit!

IJskarten in Rucphen

IJskarten bij IceKart Rucphen is een geweldige belevenis voor de hele familie, je vriendengroep of je team. Op ons circuit waan je je net in Winter Wonderland tussen de sneeuw en dennenbomen. Met de lichten gedimd en de discolampen aan, creëren we helemaal een bijzondere sfeer op de ijsbaan. Ondanks het winterlandschap, hoef je je geen zorgen te maken over de kou. De adrenaline giert namelijk door je lijf wanneer je in je kart over de ijsbaan racet. Houd je hoofd echter koel, want bij ijskarten gaat het niet om de snelheid, maar om de techniek. Alleen door zo strak mogelijk door de bochten te driften ben jij je vrienden, familie en teamgenoten te slim af op de ijsbaan. Durf jij de uitdaging aan? Bekijk dan de arrangementen die wij te bieden hebben voor groepen, kinderen en vrijgezellenfeesten.

Leuke uitjes

Op zoek naar leuke uitjes, maar wil je meer doen dan alleen ijskarten? Ook dat kan bij IceKart Rucphen! Schrijf je in voor een van onze evenementen voor the next level in ijskarten. Allemaal coole uitjes die je bij IceKart Rucphen kunt beleven. Ben je al een keer bij ons komen ijskarten en wil je iemand anders hetzelfde laten ervaren? Of wil je samen met iemand gaan ijskarten voor zijn verjaardag, jubileum of het behalen van een diploma bijvoorbeeld? Verras hem of haar dan met een cadeaubon van IceKart Rucphen! Ook een super origineel cadeau voor Vaderdag, Moederdag of kerst bijvoorbeeld!

Leuk dagje uit

Of je nu zelf komt ijskarten met je vrienden, familie of collega’s, of een IceKart arrangement cadeau doet: bij ons ervaar je het ultieme dagje weg! Waar wacht je nog op? Bekijk onze prijzen en deals of koop direct je e-tickets voor een leuk dagje uit!

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen!