Summer Madness

bij IceKart Rucphen

Drive like crazy!

Gek van ijs? Kom dan deze zomer afkoelen bij IceKart Rucphen.

Bij IceKart Rucphen kun je 365 dagen per jaar de ijs(kart)baan op, dus óók in de zomer!

Tijdens onze Summer Madness van 19 juli t/m 5 september bieden wij zeven weken lang de meest waanzinnige activiteiten op het ijs aan. Niets is onmogelijk en dus schaats je op dinsdag op een heus raceparcours. Kinderen zullen stuiteren van enthousiasme wanneer zij ’s woensdags met elkaar in de stoere ijskarts mogen rijden en allemaal proberen de beste rondetijd te rijden. Op donderdag wordt het driften helemáál te gek door de extra techniektips maar vooral het donut-rijden. Of race er driftig op los tijdens de Sunday Summer Madness.

Dinsdag: schaatsen

Toe aan een cool uitje? Bij IceKart Rucphen schaats je niet op zomaar een ijsbaan. Nee, op een echt circuit! Verfrissend anders én… het ijs is altijd dik genoeg. Kom op dinsdagmiddag tussen 13:30 uur en 17:30 uur onbeperkt schaatsen voor slechts € 7,50 p.p. (exclusief materiaal)! Reserveer hier jouw plekje.

 

Woensdag: KidsDrift

Op woensdag staan bij ons de kinderen op pole position. Gehuld in een stoere race-outfit gaan ze in hun karts de strijd met elkaar aan op de gigantische, spiegelgladde ijsvloer. Wie kan het beste driften? IceKart Rucphen is hét coolste uitje voor kids. Boek nu voor de KidsDrift.

 

Donderdag: extra techniektips en donut

Ben jij klaar voor de meest crazy drift-uitdaging? Door de aanvullende techniektips en met het donut-rijden laat jij zien wat icekart summer madness is. Reserveer nu je tickets.

 

Zondag: Sunday Summer Madness

Drifting drives you crazy? Profiteer dan van onze Sunday Summer Madness en boek last minute nog een extra driftsessie voor maar € 10,-. Per groep (drift exclusief) betaal je € 100,- voor een extra driftsessie (met een maximum van 12 personen).

Summer Madness bij IceKart Rucphen!