'De Pitbar'

Sfeervol (na)genieten

Voor een verfrissende pitstop

Voor, tussen of na de heats

Na een stevige battle op het ijs kan je wel even een pit-stop gebruiken! Jouw driftbeleving is helemaal compleet bij het betreden van de Pitbar. Of het nu om op te warmen is of toch even afkoelen: je zit hier goed. Voor een lekkere snack, een warme chocomel of een verfrissend biertje na het ijskarten kan je hier prima terecht. Hier kan je in alle rust voorbereiden op en bijkomen van je heats, onder het genot van een drankje of een lekker warme chocomel!

Eten en drinken

In de Pitbar kan je niet alleen terecht voor de lekkerste fris- en warme dranken, ook voor een lekker koud biertje na je heats kan je hier prima terecht! Tevens kan je aan de Pitbar ook verschillende versnaperingen bestellen, van een zakje chips tot een verrukkelijke snackschotel.

Corona maatregelingen voor de horeca

  • IceKart Rucphen heeft uit voorzorg besloten de Pitbar te sluiten per 5 oktober 2020. De kartbaan blijft geopend voor een spannend dagje uit.
  • Tijdens de horeca sluiting is het tijdelijk toegestaan om in beperkte maten eigen eten en drinken mee te brengen.

 

IJsbar

Wist je dat de bar er in het echt, net lijkt op écht ijs? Gelukkig heerst er in de Pitbar wel gewoon een aangenaam warme temperatuur! Ideaal om jezelf goed voor te bereiden óf op te warmen na je heats.

 

Voor groepen

De Pitbar leent zich uitstekend voor een ontvangst of borrel achteraf. Samen met restaurant ‘De Nederlandse Alp’, gelegen aan de skipistes van Skidôme Rucphen, kan de Pitbar aan vrijwel alle wensen voldoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!