De magie van karten op écht ijs

Word partner van IceKart Rucphen!

Jaarlijks ontdekken duizenden kinderen, gezinnen en bedrijven uit heel Nederland en Vlaanderen de magie van karten op écht ijs, bij IceKart Rucphen.

IceKart Rucphen biedt al jaren het meest unieke dagje uit met het gezin, een groep vrienden of collega’s, met het énige permanente indoor ijskartcircuit van Europa. Driftend door de bochten gaat iedereen de challenge met elkaar aan!

 

Waarom kiezen voor IceKart Rucphen? Ons merk is sportief, fun, uniek in de regio en heeft zowel lokale als landelijke uitstraling. Wij zijn op zoek naar ondernemers die samen onze missie willen uitdragen. Wilt u uw merk aan ons verbinden? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag met u op zoek naar een passend partnerplan, waarbij zichtbaarheid op locatie gegarandeerd is!

Uiteraard staan wij open voor mooie samenwerkingen. Wij bieden meerdere mogelijkheden om op onze locaties te adverteren en luisteren graag naar uw wensen.

Hans

Neem contact op met ons!

Heb je interesse om met ons samen te werken of wenst u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze salesafdeling! Onze collega’s laten je graag versteld doen staan van de magie van karten op écht ijs en denken graag mee hoe IceKart Rucphen met jouw bedrijf een partnership aan kan gaan.

Hans