fbpx

Nieuwtje: wij hebben nieuwe, snellere ijskarts!

YES! Sinds 1 oktober driften we over het ijs met nieuwe, nog snellere ijskarts. Hier lees je alles over onze nieuwe karts!

Meer veiligheid én beleving

Veiligheid staat bij ons voorop en door de investering in nieuwe karts hebben we een grote vooruitgang geboekt. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Sodi, de marktleider in de kartindustrie. Alle ijskarts kunnen op afstand bediend worden en er is een nieuw systeem waarbij we in één oogopslag zien waar alle ijskarts rijden. Ja, we zien het dus ook als je uit de bocht vliegt 😉 Via deze manier kunnen we ook karts stop zetten of langzamer laten rijden #safetyfirst. Daarnaast hebben we een 4-punts gordel die de veiligheid verbetert, we hebben bredere stoelen, een beter bumpersysteem, een soepelere pedaalversnelling en nieuwe ledverlichting op de karts!

Ook hebben we vier snelheden waar de kart op kan rijden. In de toekomst kun je deze vierde snelheid kopen om tijdens één rondje de snelste rondetijd weg te zetten. In de toekomst kunnen er misschien zelfs vanuit de kart spellen als lasergamen gespeeld worden!

Het meest verfrissende uitje!

Wij zijn de enige permanente indoor ijskartbaan in Europa waar je kunt ijskarten op écht ijs, op onze gigantische ijsvloer van 3.500 m²! IJskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing!

Wie daag jij uit?

Wie daag jij uit om in de nieuwe karts te komen driften? Wij organiseren iedere maand de IceKart DriftNight: een avond ijskarten in wedstrijdvorm om jouw skills te testen! Ook hebben we deze herfst een toffe actie: 2 driftsessies p.p. voor 4 personen in daltijden voor slechts € 90,00! Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ga de strijd aan op het ijs! ❄️

Anouk Hoefmans

Online Content Marketeer