Max Verstappen

Raad de finishplaats van Max

En maak kans

op mooie prijzen!

Alle ogen zijn bij ons dit seizoen gericht op Max Verstappen. Gaat hij dit seizoen dan nóg een keer vlammen en die felbegeerde Formule 1- wereldtitel op zijn naam schrijven? Wij hopen het natuurlijk van harte!

Doe mee en raad de finishplek van Max!

Wat moet je doen? Heel simpel! Raad de finishplek van Max Verstappen, vul onderstaand formulier in om mee te doen en klaar. Onder alle goede antwoorden verloten wij een mooie prijs, reden te meer om mee te doen! De volgende race waarbij je kunt winnen is op 25 november, dus vul snel het formulier in!

Tip: tag 3 vrienden in het Facebookbericht en laat ze ook meedoen, dan maak je dus 4x kans op die gave prijs!

Wat kun je winnen?

Onder alle goede antwoorden verloten wij een mooie prijs: 2 driftsessies p.p. voor jou en 3 vriend(inn)en!

Belangrijke informatie

IceKart Rucphen verloot in totaal meerdere keren de prijs, verdeeld over door IceKart Rucphen geselecteerde races. De eerstvolgende werkdag na de desbetreffende race verloot IceKart Rucphen de prijs onder alle inschrijvingen voor de desbetreffende race. Hierna volgt een nieuwe race en dus een nieuwe winkans. Het is mogelijk meerdere keren of met meerdere personen mee te doen met de actie, door het formulier (nogmaals) in te vullen. De winnaar zal door een onafhankelijke partij getrokken worden. Beslissingen zullen niet worden teruggedraaid. De algemene voorwaarden en actievoorwaarden zijn op deze actie van toepassing.


Privacy

IceKart Rucphen neemt jouw privacy uiterst serieus. Jouw ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bij deelname zullen wij jouw e-mailadres enkel gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals onze nieuwsbrief en actiemailings.

 

Actievoorwaarden

 1. Winacties worden enkel uitgeschreven door IceKart Rucphen gevestigd te Rucphen. Op winacties zijn deze actievoorwaarden en algemene voorwaarden van toepassing. Max Verstappen en de Formule 1 zijn geen onderdeel van de actie.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer het inschrijfformulier volledig is ingevuld en de voorwaarden zijn geaccepteerd.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen per race, het is dus mogelijk aan alle door IceKart Rucphen geselecteerde races mee te doen. Ook is het mogelijk vrienden/vriendinnen/familie mee te laten doen om de kans te vergroten.
 4. De looptijd van de actie is gelijk aan de datum van de door IceKart Rucphen laatst geselecteerde race.
 5. De finishplaats wordt bepaald door de officiële uitslag van de Formule 1. Indien Max Verstappen niet start bij de geselecteerde race, geldt de laatste plaats, mits anders vermeld door de Formule 1.
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar.
 7. Bij meerdere goede antwoorden wordt de prijs verloot onder deze antwoorden. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. Winnaars worden binnen 1 werkdag na de desbetreffende race op de hoogte gebracht via het e-mailadres waarmee hij of zij zich opgegeven heeft.
 9. IceKart Rucphen kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 12. Medewerkers van IceKart Rucphen zijn uitgesloten van deelname.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door IceKart Rucphen voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door IceKart Rucphen.
 15. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met IceKart Rucphen via marketing@sis-leisuregroup.nl.