Karten? IJskarten!

De coolste kartbeleving!

Karten op ijs

De coolste kartervaring

Beleef je bij IceKart Rucphen!

Karten, maar dan op een ijscircuit? Het kan bij IceKart Rucphen! Op een spiegelgladde ijsbaan drift jij door de bochten om die snelste rondetijd weg te zetten. Het gaat dan wel niet zo snel als het reguliere karten, de spanning en sensatie is er niet minder om!

Karten, maar dan nét even anders!

Het is even wennen, maar als je een aantal rondes verder bent heb je het al aardig onder de knie. In tegenstelling tot het reguliere karten zijn de karts voorzien van spikebanden, zodat jij de grip op de ijsvloer niet zult verliezen.

 

IceKart facts:

Het totale ijsoppervlak bedraagt ongeveer 3.500 m²!
De totale lengte van het circuit is maar liefst 300 meter.
Eén ronde (heat) duurt gemiddeld 50 seconden.
De karts zijn speciaal gemaakt om op ijs te kunnen karten.
Uniek in Europa: enige permanente ijscircuit!

 

Bedrijfsuitje karten?

Dit jaar alweer met al je collega’s naar de kartbaan? Organiseer een origineel bedrijfsuitje bij IceKart Rucphen! Geen snelheidsduivels of piepende banden: bij karten op het ijs gaat het om techniek. Driftend door de bochten probeer jij de snelste rondetijd weg te zetten. Combineer jouw bedrijfsuitje met een prijsuitreiking, de activiteiten van Skidome Rucphen of een heerlijk diner in de horecagelegenheid.

Karten met korting

Wil jij binnenkort een keertje komen ijskarten? Dan moet je zeker even onze actiepagina even bekijken voor alle acties en deals. Want wie wil er nu niet karten met korting?

Karten op ijs

Bekijk onze pakketten