IceKart Rucphen 10 jaar

Korting

Hieperdepiep hoera!

Wie jarig is trakteert en dus krijg je van donderdag 21 oktober 2021 t/m zondag 31 oktober 2021 € 10,- korting bij aankoop van 4 driftsessies. Je betaalt nu geen € 67,- maar slechts € 57,-. Deze ‘verjaardagskaartjes’ zijn te verzilveren tot maximaal 2 maanden na aankoopdatum, met uitzondering van de kerstvakantie (19 december 2021 t/m 9 januari 2022). 1 ticket is geldig voor 1 persoon en reserveren is verplicht. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen en is niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode.

We kleden het pand heel gezellig aan met een echte blauwe loper, ballonnen (blauw en wit natuurlijk) en slingers. Ook in de tunnel zal het feest verder gevierd worden met de nodige muziek. Oh, en vergeet niet om even te poseren voor Mr. Cool, hij legt alles op de gevoelige plaat vast. Vanaf vrijdag 22 oktober kun je meedoen aan de winactie; raad de spikes. Meedoen? Houd dan deze pagina in de gaten of kom gezellig langs bij IceKart Rucphen.

Caps voor € 10,-

Wil jij de blits maken? Van 22 t/m 31 oktober verkopen wij IceKart Rucphen caps voor maar € 10,-. Dit collectors item is niet alleen cool, het is ook nog eens een mooi aandenken aan je onvergetelijke, ijskoude en feestelijke dagje uit! De cap is zowel online als fysiek bij IceKart Rucphen te koop. Zolang de voorraad strekt!

Feestelijke activiteiten bij IceKart Rucphen

Maar hiermee is het feest nog niet afgelopen. Ben je tussen 22 oktober en 31 oktober de 10e gast van de dag? Dan word je letterlijk en figuurlijk in je gewonnen IceKart Rucphen shirt ‘in the picture’ gezet! En heb je in die periode aan het einde van de dag de snelste tijd gereden? Dan sturen we je een (ijs)taart op!

Winactie raad de spikes

  • Hoeveel spikes zitten er in de banden van de ijskart bij de ingang van IceKart Rucphen?

Korting

Reserveer hier jouw tickets