Groepen

Leuk om te doen. Letterlijk en figuurlijk een 'coole' ervaring!

— W. van Beuzekom

Catch your drift!

Een unieke en uitdagende kartbeleving op écht ijs!

Uniek groepsuitje

Voor het allerleukste groepsuitje of dagje weg kom je naar het altijd gezellige Brabant! Want daar beleef je het leukste uitje van dit moment! Een unieke activiteit in Europa, die je alleen in het Brabantse Rucphen kunt doen: ijskarten!

Het normale karten ken je vast en zeker wel, maar karten wordt nog veel leuker op een spiegelgladde ijsvloer! Dan gaat het namelijk niet alleen om het circuit zo snel mogelijk afleggen, maar komt er ook een hoop behendigheid en timing bij kijken. En ijskarten wordt nog veel leuker als je dat met een groep doet voor een gezellig groepsuitje of dagje weg. Neem vrienden en familie mee als je komt ijskarten, want met een groep is ijskarten het allerleukst!

Dagje weg in Brabant

IJskarten doe je in Noord-Brabant, in Rucphen. Een klein gezellig Brabants dorpje waar je het allerleukste groepsuitje voor een dagje weg in Nederland vindt. Rucphen is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A58 (ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht).

Speciaal voor groepen zijn verschillende arrangementen samengesteld om het ijskarten nog leuker te maken. Door bijvoorbeeld het ijskartcircuit voor de hele groep exclusief af te huren of door het ijskarten te combineren met skiën bij SnowWorld. Er zijn een hoop mogelijkheden, dus kijk snel in het overzicht met groepsarrangementen.