Kidsdrift

Vanaf 1 persoon
2 uur

Vanaf€ 19,50

  • 2 driftsessies ijskarten
  • Minimale lengte 1.40m
  • Coolste activiteit voor kids!

Kidsdrift

Op woensdag- en donderdagmiddag is het feest bij IceKart Rucphen! Tussen 13:00 en 18:00 uur hanteren wij namelijk een speciaal kortingstarief  voor kinderen in de leeftijdscategorie van 10 tot 16 jaar.

Gigantische, spiegelgladde ijsvloer
Coole activiteit voor kinderen
Voor kinderen met een minimale lengte van 1,40m

Nadat je je hebt aangemeld bij de receptie, kun je inchecken bij de pitbar. Hier krijg je instructies en vervolgens kun je, gehuld in jouw race-outfit, de kart instappen. Dan volgen er 2 heats, onderbroken door een pauze. Tijdens deze pauze krijg je tips & tricks, zodat je de tweede heat nóg beter kunt driften. Nadat je over de finish bent gekomen, krijg je een Drift certificaat uitgereikt.

Wil jij alleen met je eigen vriendjes concurreren op de ijsbaan? Dan moet je voor de KidsDrift Exclusief gaan. Bij deze activiteit hebben jullie de baan helemaal voor jezelf. Koop hier je tickets.

Jouw feestje afsluiten met een diner?

Dat kan! Bij de Nederlandse Alp, het restaurant tegen de pistes van SnowWorld Rucphen, kan je kiezen uit een heerlijk kindermenuutje (met frietjes en een snack) voor slechts € 7,95 p.p.! Dit is inclusief onbeperkt ranja en een verrassing voor de jarige.