Driftsessies exclusief

Maatregelen vanwege het coronavirus

Update 15-03: Tijdelijke sluiting IceKart Rucphen

De directie en medewerkers van IceKart Rucphen hebben besloten tot nader order te sluiten en volgen hiermee de richtlijnen van de overheid inzake corona. Indien u een reservering heeft geplaatst in deze periode, dan zullen wij hierover in de loop van de week contact opnemen.

 • IJskarten is tot nader order niet mogelijk.
 • De reeds gereserveerde sessies zullen niet volgens planning doorgang vinden. Reeds ingeplande reserveringen zullen door onze collega’s worden benaderd.
 • Voor actietickets die eind maart, april of mei verlopen wordt de inleverperiode verlengd tot eind september.
 • De meest actuele maatregelen vindt u op onze website.

 

Koop je tickets online

Tickets uit onze webshop zijn met 10% korting én een jaar geldig na aankoop. Genoeg tijd om te verzilveren dus!

Veelgestelde vragen

 • Wanneer gaat IceKart Rucphen weer open?
  Op aanraden van de overheid en het RIVM zijn alle bedrijfsonderdelen van SnowWorld, dus ook IceKart Rucphen, tot nader order gesloten. Hierdoor kunnen we momenteel geen concrete openingsdatum benoemen. Wanneer we hier meer informatie over hebben, dan informeren wij je graag via onze website over de actuele situatie.
 • Ik heb een reservering staan. Kan dit doorgaan?
  Zolang IceKart Rucphen gesloten is, is het niet mogelijk om jouw reservering doorgang te laten vinden. IceKart Rucphen kan je in deze periode niet de service bieden die je van ons mag verwachten. Heb je een arrangement bij ons gereserveerd, neem dan geen contact met ons op. Wij nemen contact met jou op, op basis van je reservering.
 • Kan ik mijn reservering annuleren?
  Wanneer je een reservering hebt staan in de periode dat IceKart Rucphen gesloten is, bieden wij je graag een alternatief. Wij nemen contact met jou op, op basis van je reservering. Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie.
 • Ik heb tickets online gekocht via IceKart.nl. Kan ik deze annuleren?
  Tickets van IceKart Rucphen hebben een variabele geldigheid. Veel van onze tickets zijn een jaar geldig na aankoop (m.u.v. actietickets). Je kunt er dus later nog gebruik van maken.
 • Ik heb tickets online gekocht via een externe partij. Kan ik deze annuleren?
  In overeenstemming met de externe partij hebben wij besloten de tickets geldig te maken t/m 30 september 2020. Je kunt er dus later nog gebruik van maken.
 • Wat gaat het personeel van IceKart Rucphen nu doen?
  Taken voor iedere medewerker worden in kaart gebracht. Er zullen medewerkers nodig zijn om alle bedrijfsonderdelen van een onderhoudsbeurt te voorzien en operationele processen op gang te houden.
 • Kan ik mijn toekomstige evenenement nog wel boeken?
  Uiteraard denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, en onze collega zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
 • Kan ik telefonisch een nieuwe reservering maken ?
  Je kan inderdaad telefonisch nog een reservering maken. We zijn van maandag tot vrijdag te bereiken tussen 09.00 en 17.00.