Bedrijfsuitje bij IceKart Rucphen

Het was een geweldig avondje uit met de collega's!

— Europese Commissie

Welke collega's

Daag jij uit?

Bekijk al onze arrangementen voor onvergetelijke bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje voor grote groepen

Het is ook mogelijk met grote groepen te karten op ijs. Onze medewerkers van de salesafdeling denken graag met je mee over een passend programma. Een bedrijfsuitje voor grote groepen is dus geen enkel probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een keer langs op locatie voor een bakje koffie om jullie bedrijfsuitje door te spreken!

Arrangementen voor een geslaagd bedrijfsuitje

Dit jaar geen ‘Expeditie Robinson’ of ‘Ik hou van Holland’? Ga met jouw collega’s de strijd aan op de ijsvloer met een van onze uitdagende arrangementen. Kies een arrangement met of zonder horeca, of een arrangement met meerdere activiteiten.

Inspiratie voor bedrijfsuitjes

Op zoek naar een leuke bedrijfsuitje voor jong en oud? Dan is ijskarten een goed idee: iedereen kan ijskarten! In speciale karts drift je over het ijsparcours. Het gaat niet om snelheid, maar juist om behendigheid! Combineer het ijskarten met een aanvullende activiteit, een heerlijk diner of een gezellige Après-ski in de horeca!

Teamuitje bij IceKart Rucphen

Een teamuitje met het sportteam, vereniging of club: een teamuitje bij IceKart Rucphen is een goed idee! Je kunt kiezen uit ijskarten, maar ook kun je jouw dag compleet maken met diverse activiteiten als skiën bij SnowWorld Rucphen, GlowGolfen, een escape room of een Après-ski. Zo is er altijd wel een activiteit die bij jouw team past! Neem voor een teamuitje op maat contact met ons op!

Personeelsuitje organiseren

Je collega’s belonen of met je afdeling een dagje weg? Organiseer een personeelsuitje bij IceKart Rucphen! Verfrissend, uitdagend maar bovendien gewoon hartstikke leuk. Geniet van een dag vol activiteiten of organiseer een avondprogramma: wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie?