Zomer arrangement

Vanaf 10 personen
3,5 uur

Vanaf€ 49,50p.p.

  • 2 driftsessies
  • Prijsuitreiking
  • Heerlijk diner

Benieuwd hoe het is om te karten op écht ijs? Beleef het allerleukste uitje samen met een groep, familie, vrienden of teamgenoten bij IceKart Rucphen! Het coolste uitje tijdens de zomerperiode! Met het zomer arrangement sluit je deze uitdagende en verrassende activiteit af met een heerlijk diner in onze horeca!

Hoe ziet je dag eruit?

 Welkomstwoord door IceKart Rucphen
 2 drift sessies bij IceKart Rucphen
 Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
Keuze uit 4 heerlijke diners

Het Zomer arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijs van het zomer arrangement is van €59,50 voor € 49,50 p.p. in piek- en dalurenDe duur van het zomer arrangement is 3,5 uur. 

Driften op echt ijs

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen. Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij IceKart Rucphen!

Kies je diner!

Deze sportieve dag sluiten jullie samen af met een heerlijk diner in de Nederlandse Alp. Je hebt de keuze uit 4 verschillende diners. Zo is er voor ieder wat wils!

✔ BBQ buffet
✔ Spidergrillen
✔ Warm- en koudbuffet
✔ Bouletten

Voorwaarden

 Minimaal 10 betalende personen per boeking
 Alleen mogelijk op reservering
Geldig tijdens piek- en daluren
Exclusief reserveringskosten van € 1,00 p.p. (max € 25,00)
Activiteit vindt plaats tussen 1 april 2018 en 30 september 2018
M.u.v. zaterdagen
Diner is exclusief consumpties en dessert
 Het dragen van een balaclava (helmmuts) is verplicht

Bekijk alle andere arrangementen op deze pagina!