Snow & Drift arrangement

Vanaf 10 personen
6 uur

Vanaf€ 97,50p.p.

  • 2 driftsessies + prijsuitreiking
  • Sneeuwactiviteit naar keuze
  • Incl. materiaalhuur, ontvangst & diner

Beleef een uitdagende dag met het Snow & Drift arrangement. Daag je vrienden uit voor een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en maak een keuze uit een leuke sneeuwactiviteit! 

Hoe ziet je dag eruit?

Ontvangst met drankje en lekkernij
Welkomstwoord door Skidôme
2 drift sessies bij IceKart Rucphen
Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) of Teambuilding in de sneeuw
Diner buffet BBQ of spidergrill + 2 drankjes

Het Snow & Drift arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 97,50 p.p. en tijdens piekuren € 104,50 p.p. De duur van het arrangement is 6 uur en materiaal is inbegrepen (excl. kleding).

Driften op echt ijs

Op zoek naar een arrangement met een winters tintje? Dan zit je bij IceKart Rucphen aan het juiste adres! Gevestigd onder de skipistes van Skidôme ligt het enige permanente ijscircuit van Europa. Dé locatie voor een uniek dagje uit met vrienden of collega’s. Combineer het driften met een teambuilding of ski-les en jouw arrangement is compleet!

Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het groepsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!

Voorwaarden

Minimaal 10 betalende personen per boeking
Alleen mogelijk op reservering
Het dragen van een balaclava (helmmuts) is verplicht

Bekijk alle andere arrangementen op deze pagina!