Skidôme XL Arrangement

Vanaf 14 personen
10 uur

Vanaf€ 129,50

  • Sneeuwactiviteit naar keuze
  • 2 driftsessies
  • Incl. ontvangst, diner & Après ski

Met het Skidôme XL arrangement beleef je een complete dag in de sneeuw! Daag je vrienden uit voor een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en maak een keuze uit een van de leuke sneeuwactiviteiten van Skidôme. Geniet van een heerlijk diner en sluit de wintersportdag af met een après-ski feestje! 

Hoe ziet je dag eruit?

 Ontvangst met drankje en lekkernij
 Welkomstwoord door Skidôme
 Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) of
Teambuilding in de sneeuw
 2 drift sessies bij IceKart Rucphen
 Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
 Diner met 2 drankjes
 Après-ski feestavond (3 uur)

Het Skidôme XL arrangement is voor groepen vanaf 20 personen. De prijs van het arrangement is € 129,50 p.p. met een duur van ± 10 uur. Het materiaal is inbegrepen (excl. kleding). 

Driften op echt ijs

Bij ons grootste en uitgebreidste arrangement mag het ijskarten uiteraard niet ontbreken! Onder het dak van Skidôme Rucphen vind je Europa’s enige permanente ijscircuit: ijskarten is een zeer uniek dagje uit! Samen met vrienden of collega’s ga je de strijd aan om de beste rondetijden te rijden. Hiervoor zijn techniek en behendigheid belangrijker dan snelheid, iedereen kan dus ijskarten. Voor een verfrissende activiteit zit je bij IceKart Rucphen aan het juiste adres!

Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het groepsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!

Après-ski bij De Nederlandse Alp

Après-ski zoals in de Alpen beleef je dichtbij huis in De Nederlandse Alp bij Skidôme Rucphen. Tijdens de feestavond kunnen jullie gezellig nakletsen over jullie sportieve dag en klinkt de après-ski muziek door de speakers. Gedurende de geboekte tijd genieten jullie van onbeperkt drinken (excl. shotjes) aangevuld met diverse rondes met hapjes. Ervaar het ultieme wintersportgevoel!

Voorwaarden

 Minimaal 20 betalende personen per boeking
 Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
 Alleen mogelijk op reservering
 Het dragen van een balaclava (helmmuts) bij het ijskarten is verplicht

Neem ook een kijkje bij onze andere arrangementen.