Skidôme feestavond arrangement

Vanaf 20 personen
8 uur

Vanaf€ 94,00

  • Ontvangst met lekkernij
  • Keuze uit sneeuwactiviteit, teambuilding óf icekarten
  • Incl. diner en après ski

Beleef het wintersportgevoel met het Skidôme feestavond arrangement. In de middag start je sportief met een sneeuwactiviteit naar keuze: ski- of snowboardles, teambuilding in de sneeuw of ijskarten. Geniet van een heerlijk diner en sluit de gezellige dag feestelijk af met de après-ski feestavond!

Hoe ziet je dag eruit?

 Ontvangst met drankje en lekkernij
 Welkomstwoord door Skidôme
 Keuze uit: ski- óf snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) óf
teambuilding in de sneeuw óf 2 heats ijskarten
 Diner met 2 drankjes
 Après-ski feestavond (3 uur)

Het Skidôme feestavond arrangement is voor groepen vanaf 20 personen. De prijs van het arrangement is € 94,- p.p. met een duur van ± 8,5 uur . Materiaal is inbegrepen (excl. kleding). 

Driften op echt ijs

De unieke beleving van driften op een écht ijscircuit, dat maakt ijskarten een uniek uitje met vrienden of collega’s! Glijdend door de bochten ga jij de strijd aan voor de beste rondetijden. IJskarten is verfrissend anders: iedereen kan ijskarten! Bij ijskarten draait het namelijk allemaal om techniek en behendigheid. Ga de strijd aan en organiseer een uitje bij IceKart Rucphen!

Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het groepsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!

Après-ski bij De Nederlandse Alp

Après-ski zoals in de Alpen beleef je dichtbij huis in De Nederlandse Alp bij Skidôme Rucphen. Tijdens de feestavond kunnen jullie gezellig nakletsen over jullie sportieve dag en klinkt de après-ski muziek door de speakers. Gedurende de geboekte tijd genieten jullie van onbeperkt drinken (excl. shotjes) aangevuld met diverse rondes met hapjes. Ervaar het ultieme wintersportgevoel!

Voorwaarden

 Minimaal 20 betalende personen per boeking
 Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
 Alleen mogelijk op reservering
 Het dragen van een balaclava (helmmuts) bij het ijskarten is verplicht

Neem ook een kijkje bij onze andere arrangementen!