Skidôme après-ski arrangement

Vanaf 20 personen
6 uur

Vanaf€ 64,50

  • Ontvangst met lekkernij
  • Keuze uit sneeuwactiviteit, teambuilding óf icekarten
  • Inclusief 2 uur après-ski

Beleef een feestelijk après-ski arrangement bij Skidôme. In de middag start je sportief met een sneeuwactiviteit naar keuze: ski- of snowboardles, teambuilding in de sneeuw of ijskarten. Maar bewaar genoeg energie: een echte wintersportdag sluit je natuurlijk af met een après-ski feestavond! 

Hoe ziet je dag eruit?

 Ontvangst met drankje en lekkernij
 Welkomstwoord door Skidôme
 Keuze uit: ski- of snowboardles (1,5 uur) + vrij oefenen (0,5 uur) óf
teambuilding in de sneeuw óf 2 heats ijskarten
 Après-ski feestavond (2 uur)

Het Skidôme après-ski arrangement is voor groepen vanaf 20 personen. De prijs van het arrangement is € 64,50 p.p. met een duur van ± 5,5 uur . Materiaal is inbegrepen (excl. kleding). 

Driften op echt ijs

Ga de strijd aan met vrienden of collega’s op het enige permanente ijscircuit van Europa! Driftend door de bochten blijf jij jouw vrienden of collega’s voor en zet jij de snelste rondetijd op het scorebord. Techniek en behendigheid zijn de belangrijkste factoren om een goede rondetijd weg te zetten. Iedereen kan dus ijskarten!

Sneeuwactiviteiten

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: snelheid, fun of teambuilding. Je doorloopt een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Dat betekent gegarandeerd fun! Je kunt ook kiezen voor een uitdagend, sportief maar vooral gezellig uitje? Tijdens het groepsuitje ga je ski- of snowboardlessen volgen waarbij je tips krijgt van de gespecialiseerde leraren van Skidôme. Voor allerlei gezelschappen hebben we verschillende thema’s. Zo kan iedereen, van onervaren tot ervaren wintersporter, zich prima vermaken. Met de sneeuwactiviteiten beleef je heel veel sneeuwplezier!

Après-ski bij De Nederlandse Alp

Après-ski zoals in de Alpen beleef je dichtbij huis in De Nederlandse Alp bij Skidôme Rucphen. Tijdens de feestavond kunnen jullie gezellig nakletsen over jullie sportieve dag en klinkt de après-ski muziek door de speakers. Gedurende de geboekte tijd genieten jullie van onbeperkt drinken (excl. shotjes) aangevuld met diverse rondes met hapjes. Ervaar het ultieme wintersportgevoel!

Voorwaarden

 Minimaal 20 betalende personen per boeking
 Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-)
 Alleen mogelijk op reservering
 Het dragen van een balaclava (helmmuts) bij het ijskarten is verplicht

Bekijk alle andere arrangementen op deze pagina!