Glow & Drift arrangement

Vanaf 10 personen
4 uur

Vanaf€ 37,50p.p.

  • 2 driftsessies
  • Prijsuitreiking met medailles
  • 18 holes glowgolfen

Beleef het meest unieke groepsuitje met het Glow & Drift arrangement. Daag je vrienden uit tijdens een drift sessie op écht ijs bij IceKart Rucphen en ervaar glow in the dark minigolf. 

Hoe ziet je dag eruit?

Welkomstwoord door Skidôme
2 drift sessies bij IceKart Rucphen
Prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
 18 holes glowgolfen

Het Glow & Drift arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 37,50 p.p. en tijdens piekuren € 45,00 p.p. De duur van het arrangement is 4,5 uur.

Driften op echt ijs

Het normale karten ken je vast al wel, maar karten op een ijscircuit is verfrissend anders! Bij het ijskarten draait alles om behendigheid en techniek, en dus niet om snelheid. Door driftend door de bochten te manouvreren zet jij de snelste rondetijd op het scorebord. Dus daag je vrienden of collega’s uit en kom ijskarten!

GlowGolf

Speel minigolf in een waanzinnig decor. Je speelt het spel tussen de ijsberen, de orca’s en pinguïns en waant je op de Noordpool. De fluorescerende black lights zorgen voor de finishing touch. De ballen, banen en alle dieren geven licht en komen bijna tot leven in deze bijzondere omgeving! De GlowGolf baan heeft 18 holes en degene met de minste aantal slagen heeft gewonnen. Plezier staat voorop, maar uiteindelijk wil iedereen maar één ding: in zo min mogelijk slagen het balletje in de hole krijgen!

Voorwaarden

 Minimaal 10 betalende personen per boeking
Alleen mogelijk op reservering
Het dragen van een balaclava (helmmuts) is verplicht

Bekijk alle andere arrangementen op deze pagina!